Λίγα λόγια για τον Οίκο Τελετών Μπόραβος

Το γραφείο τελετών Μπόραβος ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο των επικήδειων τελετών από το 1996. Αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα γραφεία κηδειών στη Καστοριά, με έδρα την Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 στην Νότια Παραλία της Καστοριάς.
Από τότε που ξεκινήσαμε έως και σήμερα αναλαμβάνουμε με τον ίδιο σεβασμό και συνέπεια την οργάνωση κηδειών, την τέλεση μνημοσύνων, την αποτέφρωση – καύση νεκρών, τη μεταφορά νεκρών. Τέλεση κηδειών σε όλη την Καστοριά, Άργος Ορεστικό , τη Μακεδονία και την Ελλάδα , όπως και τον επαναπατρισμό νεκρών από και προς το εξωτερικό.

Γραφείο τελετών από το 1996

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει τύχει της εμπιστοσύνης πολυάριθμων οικογενειών στα χρόνια λειτουργίας της. Στην μακρόχρονη αυτή πορεία, ο Φίλιππος Μπόραβος έχει επιτελέσει το έργο αυτό με τον πρέποντα σεβασμό και εκτίμηση στις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας. Καθιστώντας το γραφείο τελετών Μπόραβος την σίγουρη επιλογή για να αναλάβει το πένθος σας για τον αγαπημένο σας άνθρωπο.

Τα κύρια χαρακτηριστικά – αξίες που μας εδραίωσαν στο χώρο για να βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη γενιά ενασχόλησής μας είναι το αληθινό ενδιαφέρον με το οποίο σας εξυπηρετούμε στη δύσκολη αυτή στιγμή. Ο σεβασμός για τις επιθυμίες σας και η συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στοιχεία που μας βοηθούν να οργανώσουμε μία αξιοπρεπή και προσεγμένη τελετή για τον άνθρωπο σας, στεκούμενοι πάντα διακριτικά δίπλα σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας παρέχετε στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια. Χάρη σε αυτήν συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας, με την επιθυμία να σας διευκολύνουμε να αντιμετωπίσετε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.

Δημήτριος Μπόραβος

Δημήτρης Μπόραβος

2467026690

6940770941

dimitrios@boravos.gr