Οργάνωση Θρησκευτικής κηδείας

Η τέλεση της κηδείας ενός ανθρώπου δεν αποτελεί απλώς την παροχή μίας υπηρεσίας από τη δική μας πλευρά. Είναι ταυτόχρονα μία πολύ δύσκολη εμπειρία για την οικογένεια και τους φίλους του θανόντος, η οποία και παραμένει στη μνήμη τους για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Το αίσθημα που χρειάζεται να μένει κατά συνέπεια στο τέλος της κηδείας θα πρέπει να είναι το πλέον καθησυχαστικό για την οικογένεια του εκλιπόντος και να περιλαμβάνει την πεποίθηση πώς όλα έγιναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχοντας αυτήν την αρχή ως οδηγό μας, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε την κάθε κηδεία με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Στοχεύουμε έτσι κάθε φορά σε μία τελετή που θα χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και συνέπεια.

Πολιτική κηδεία

Η οργάνωση μίας πολιτικής κηδείας περιλαμβάνει παρόμοιες διαδικασίες, πλην όμως της τέλεσης εξόδιου ακολουθίας στην Εκκλησία. Η πολιτική κηδεία μπορεί να τελεστεί είτε σε εσωτερικό χώρο (στην οικία του εκλιπόντα) ή και σε προαύλιο χώρο του νεκροταφείου. Συνήθως εκφωνούνται διάφοροι λόγοι εις μνήμη του εκλιπόντος από μέλη της οικογένειας ή φίλους ή εκπροσώπους φορέων, ανάλογα με τη δράση και το βίο του θανόντος.

Αποτέφρωση - Καύση

Η καύση του θανόντος πραγματοποιείται στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου διατίθεται η απαραίτητη υποδομή (κλίβανος αποτέφρωσης) και επειδή αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή ως προς την απόσταση και την τιμή, Σε περίπτωση που επιθυμούν να παρευρεθούν άτομα της οικογενείας, μπορείτε να ακολουθήσετε οδικώς με το αυτοκίνητό σας ή να μεταβείτε με πούλμαν ή και αεροπορικώς στη Σόφια, για να παραστείτε στην αποτέφρωση. Η διάρκεια της καύσης είναι περί τις 1,5 με 2 ώρες.

Διαμόρφωση τιμών κηδείας

Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων, Πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού

Ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά νεκροταφείο και Δήμο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πάρετε μία συνολική προσφορά και τις προτάσεις μας για την τέλεση της κηδείας που σας ενδιαφέρει.

Παρακάτω θα δείτε το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε στην οργάνωση μίας κηδείας:

 • Καθορίζουμε την ημέρα και ώρατης κηδείας.
 • Μεταφέρουμε με ειδικά νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο, εαν μας ζητηθεί να κρατηθεί ο νεκρός εκεί αντι στην οικία του μέχρι την κηδεία ή εφόσον χρειαστεί νεκροψία.
 • Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό.
 • Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου.
 • Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.
 • Διαθέτουμε προσωπικό εκφοράς της σορού.
 • Διαθέτουμε πολυτελή νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή.
 • Αναγγέλλουμε το γεγονός της κηδείας στις εφημερίδες που θέλετε και στην ιστοσελίδα μας.
 • Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια της κηδείας.
 • Διευθετούμε την μεταφορά των παρευρισκόμενων από και προς το νεκροταφείο, μισθώνοντας taxi.
 • Διαθέτουμε μία ευρεία & ποιοτική γκάμα αποκλειστικά ελληνικών φερέτρων.
 • Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στεφάνια της κηδείας.
 • Καταγράφουμε τα στεφάνια που εστάλησαν στην κηδεία, τα οποία σας παραδίδουμε με το πέρας της τελετής.
 • Κλείνουμε την δεξίωση στα Νεκροταφεία για την κηδεία. Ακόμα, συνεννοούμαστε με εστιατόρια ή αίθουσες δεξιώσεων της προτίμησής σας αν θέλετε να παραθέσετε γεύμα μετά την κηδεία.

Δημήτρης Μποραβος

2467026690

6940770941

dimitrios@boravos.gr